Restoran

Juice Box

Vrijeme potrebno za dostavu
U roku od sat vremena
Cijena dostave
Hranu možete naručiti preko našeg weba: https://juicebox.hr/dnevni-meni/. Odmah ispod obrasca za narudžbu, nalazi se mapa besplatne dostave po kvartovima. Besplatna dostava vrši se u naznačenim kvartovima označenim zelenom bojom. Dostava izvan kvarta naplaćuje se 25 kn. Platiti možete gotovinom ili karticom, uz prethodnu najavu. Minimalni iznos narudžbe je 50 kn. Narudžbe se primaju svaki dan DO 11 sati. Broj telefona za narudžbe: 091 646 4115
Radno vrijeme
11:00-14:00 Više
Način plaćanja
Gotovina, kartica
Juice Box je restoran, ali i dućan, koji već godinama svakim danom nudi prirodni asortiman proizvoda i hrane, kreativna jela i kombinacije okusa koje su jedinstvene i neponovljive.
Naša već spomenuta misija jest širiti svijest ljudi o važnosti uravnotežene prehrane s ciljem kvalitetnijeg života, a provodimo ju uvijek, bez izuzetaka.
U našem restoranu naći će se nešto za svakoga – ponuda gotovih jela mijenja se svaki tjedan, a recepti se vrlo rijetko ponavljaju. Svaki dan možete birati nešto od ponuđenih mesnih jela, povrtne juhe, variva te jednog vegetarijanskog jela, koje je često i vegansko, dok petkom naglasak stavljamo na ribu, tj. riblja jela.
Namirnice koje koristimo u pripremi naših jela većinom su organske, bez aditiva, pojačivača okusa, konzervansa, umjetnih bojila te bez dodanog šećera.
Sva piletina i puretina koju koristimo certificirana je bez GMO-a i bez antibiotika.
Prilikom pripreme hrane koristimo i svježe začine, a svako jutro nabavljamo svježe namirnice s kojima se taj dan kuhaju naši topli obroci.
U Juice Boxu imate mogućnost konzumirati pregršt prirodnih obroka baziranih na ječmu, cous-cousu, chia sjemenkama, zobi, prosu, quinoji – i ostalim hranjivim namirnicama koje se pripremaju za Vas, s posebnom ljubavlju.


Našu ponudu jela možete pogledati na našoj web stranici: https://juicebox.hr/dnevni-meni/

LOKACIJE:
Juice Box, Green Gold centar, Radnička cesta 52
Broj restorana: 099 3777 033

Juice Box, Radnička cesta 43
Broj restorana: 099 4786 119

City Plaza (bivši Hypo centar), Slavonska avenija 6
Broj restorana: 099 4786 119
Prikaži još
Novo!
SVJEŽA, ORGANSKA PILETINA ZA PRODAJU! Ono što jedemo i unosimo u organizam zaista je bitno. Uz okus, prednost bismo trebali dati provjereno domaćim i zdravim namirnicama i proizvodima koji sadrže isključivo prirodne sirovine. Domaći pilići koji dolaze u našu trgovinu, proizvedeni su u potpunosti bez upotrebe hormona rasta, kokcidiostatika, GMO-a te antibiotika. Slobodan uzgoj, svježi zrak te kontrolirana ishrana, garancija su izvrsnih karakteristika proizvoda. Takav uzgoj je zahtjevniji i duži, ali je finalna kvaliteta u usporedbi s industrijskom proizvodnjom nemjerljiva. S obzirom da nam je u cilju da dobijete najsvježije meso, trebamo vaše predbilježbe. Predbilježbu obavljate slanjem emaila na mailto:danijela@juicebox.hr a svaku srijedu pokupite narudžbu u trgovini Green Gold, Radnička 52.

Dostavne službe

Tel/mob
+ 385916464115
Gradovi u kojima dostavljamo
Zagreb
Adresa
Radnička cesta 52, Zagreb

Radno vrijeme dostave

Ponedjeljak
11:00-14:00
Utorak
11:00-14:00
Srijeda
11:00-14:00
Četvrtak
11:00-14:00
Petak
11:00-14:00
Subota
Ne radimo
Nedjelja
Ne radimo